Új védencünk, SissySissy kilenc év körüli vizsla jellegű kutyalány. Szereti a kutyapajtik társaságát, és az ember közelségét is nagyon igényli.

Sissy május végén került hozzánk. Egy állatbarát talált rá az utcán, és mivel nem akarta sorsára hagyni a kutyát, befogta és hazavitte őt. Miután elkezdte keresni Sissy eredeti gazdáját, rövidesen kiderült, hogy a gazda egy idős, mozgásában korlátozott bácsi, aki gyakran bezárva tartotta Sissyt, nem egyszer étlen-szomjan, és a kutya rendszeresen szökött tőle, amikor csak alkalom nyílt rá. Sissy végül a megtalálójánál maradt, de sajnos nem tudják őt megtartani, bármennyire is szerették volna. Vannak olyan esetek, amikor az átmeneti befogadók sírva válnak el a kutyától a menhelyen - ez is ilyen alkalom volt...
Sissy kilenc év körüli vizsla jellegű kutyalány. Szereti a kutyapajtik társaságát, és az ember közelségét is nagyon igényli. Kicsi gyermek mellé nem ajánljuk, mert a kisgyermekek hirtelen reakcióit nem viseli túl jól. Kertes házban bejárással nagyon jól érezné magát, ahol teljes értékű családtagként kezelik és szeretik. Nagyon hálás mindenért, könnyen motiválható, tanítható, fogékony az új dolgok iránt. Bújós, kedves, nagyon jóindulatú szépség.
Reméljük, hogy hamarosan megtaláljuk Sissy végleges otthonát, addig is gondját viseljük és sokat szeretgetjük majd!

Örökbefogadásával kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken érdeklődhettek:

E-mail: etyekiallatvedoegyesulet@gmail.com
Telefon: +36-70-339-3856
Facebook: az egyesület oldalán (https://www.facebook.com/pg/etyekimenhely/) üzenetben

További képek és információk: https://www.etyekimenhely.hu/…/sissy-cb2047fb-3ed1-4909-bf…/