Új védencünk, GyömbérNagyon kedves és hálás kis kutya. Már elmúlt tíz éves, de ez cseppet sem látszik rajta, mert rendkívül energikus. Erre jövendőbeli gazdijának is érdemes odafigyelnie és időt szakítani a kirándulásokra, hatalmas sétákra.

GYÖMBÉR szeretett gazdija halála után maradt magára. A rokonok magukhoz vették és gondját viselték, de életkörülményeik megváltozása miatt új gazdit kellett keresniük Gyömbérnek, ekkor kérték segítségünket.
Nagyon kedves és hálás kis kutya. Már elmúlt tíz éves, de ez cseppet sem látszik rajta, mert rendkívül energikus. Erre jövendőbeli gazdijának is érdemes odafigyelnie és időt szakítani a kirándulásokra, hatalmas sétákra. Imádja a labdákat, egy igazi labdamániás. A fennmaradó időben pedig békésen szöszmötölne a kertben, gazdája mellett.
Sokan, amikor elhatározzák, hogy kutya kerüljön a családba, szinte magától értetődően egy aranyos kölyökkutyára gondolnak. Az, hogy egy idős kutyát vegyünk magukhoz általában eszünkbe sem jut, pedig egy idős kutya is tökéletes társ lehet. Biztosak vagyunk abban, hogy Gyömbér hűséges társa lesz annak, aki otthonába fogadja. Reméljük ő is kaphat még új esélyt egy csodálatos életre.

Örökbefogadásával kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken érdeklődhettek:

E-mail: etyekiallatvedoegyesulet@gmail.com
Telefon: +36-70-339-3856
Facebook: üzenetben

További információk:
https://www.etyekimenhely.hu/kutyaink/gyomber/