Új védencünk, FelhőFelhő embercentikus, bújós, kistestű kan kutyus. Ideális lakásba, vagy kertes házba, ahol beengedik őt a házba is és részt vehet a család mindennapjaiban.

Felhőre néhány hete elütve találtak rá állatbarátok egy út szélén és kérték a segítségünket. Állatkórházba szállítottuk, ahol alapos kivizsgálások után kiderült, hogy szerencsére nem történt életveszélyes sérülése. A kórházban töltött napok után Felhő egyik önkéntesünkhöz került, hogy nyugodt körülmények között erősödhessen. Mára már teljesen jól van és egészséges!
Más kutyákkal teljesen jó a viszonya, nem domináns. Szobatiszta, a szobakennelt ismeri és szívesen használja is. Alapvetően nyugodt természetű, nem túl izgága. Eleinte félénkebb, de hamar megbarátkozik az új helyzetekkel, emberekkel. Nagyon szereti és igényli az emberek társaságát, így olyan gazdit szeretnénk neki találni, aki mellett igazi családtagként élhet. Mozgó kisállatok után szívesen szalad, de macskákkal úgy gondoljuk, hogy összeszoktatható lenne. Nagyon kedves, ragaszkodó kiskutya, akinek szeretnénk mielőbb megtalálni a leendő családját.

Örökbefogadásával kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken érdeklődhettek:

E-mail: etyekiallatvedoegyesulet@gmail.com
Telefon: 06-70-339-3856
Facebook: az egyesület oldalán (https://www.facebook.com/etyekimenhely/) üzenetben