Új lakónk, OdinOdin hetekkel ezelőtt az utcán kóborolt, amikor elütötte egy autó. A baleset szemtanúja azonnal a sérült kutya segítségére sietett, állatorvoshoz szállította őt, majd a következő hetekben a gondját viselte - amit ezúton is hálásan köszönünk neki!

Odin pár héttel ezelőtt került hozzánk, és ezzel eggyel bővült a magukat ölebnek képzelő, nagytestű kutyáink csapata. Nagyon-nagyon cuki kutya Odin, záporoznak a kutyapuszik, miközben simogatjuk őt, a kedves pofija láttán pedig minden bú és baj elszáll - egyszerűen jókedvre deríti az embert, és megmelengeti a szívünket a kedvessége.
Odin hetekkel ezelőtt az utcán kóborolt, amikor elütötte egy autó. A baleset szemtanúja azonnal a sérült kutya segítségére sietett, állatorvoshoz szállította őt, majd a következő hetekben a gondját viselte - amit ezúton is hálásan köszönünk neki! Odin szerencsére megúszta kisebb sérülésekkel a balesetet. Közben kiderült, hogy gazdája is van, de a gazda azt mondta, nem tart igényt a kutyára - így Odin most már nálunk várakozik arra, hogy eljöjjön érte az az igazi, nagybetűs gazdi, aki soha, semmilyen körülményeket nem hagyná őt magára.
Odin körülbelül 5 éves, sharpei keverék, az ivartalanítása megtörtént, oltásai és chipje rendben vannak.

Örökbefogadásával kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken érdeklődhettek:

E-mail: etyekiallatvedoegyesulet@gmail.com
Telefon: +36-70-339-3856
Facebook: az egyesület oldalán (https://www.facebook.com/etyekimenhely) üzenetben