Új gazdikeresőnk, NegróNegró fiatal, két év körüli tünemény fiúcska. Elképesztően kedves természete van, igazi családi kutyus. Bújós, embercentrikus, akinek a lehető legjobb gazdit álmodtuk meg, ahol családtagként szeretik majd egy kutyaéleten át.

NEGRÓ Bicskéről került hozzánk. Az utcán kóborolt, de szerencsére egy állatbarát befogta őt, majd - ahogy azt ilyen esetben tenni kell - azonnal el is vitte chipet olvastatni, hátha valaki aggódva várja őt otthon. Negrónak szerencsére volt chipje, így értesíteni is tudták a gazdát, akit viszont nem izgatott különösebben, hogy a kutyája elkóborolt... Kiderült, hogy már a Jófogáson hirdette, szabadulni akart tőle, így Negró nem is került már vissza hozzá. Gazdája nyilatkozattal lemondott róla, így már mi gondoskodunk Negróról. Bundája rendkívül elhanyagolt állapotban volt, így amint lehetett, kutyakozmetkushoz vittük, aki egy csodacuki kutyust varázsolt elő a loncsos bunda alól.
Negró fiatal, két év körüli tünemény fiúcska. Elképesztően kedves természete van, igazi családi kutyus. Bújós, embercentrikus, akinek a lehető legjobb gazdit álmodtuk meg, ahol családtagként szeretik majd egy kutyaéleten át. Közepes méretű, pumi jellegű kutyuska.
Nagyon jól jár vele majd, aki örökbefogadja, hihetetlenül sok szeretetet fog adni és egy életen át hálás lesz megmentőjének.

Örökbefogadásával kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken érdeklődhettek:

E-mail: etyekiallatvedoegyesulet@gmail.com
Telefon: 06-70-339-3856
Facebook: üzenetben

További információk:
https://www.etyekimenhely.hu/kutyaink/negro/