Új gazdikeresőnk, ManaMana egy csodálatos kutya, akinek olyan gazdit álmodtunk meg, aki megbecsüli őt, teljesértékű családtagként kezeli, és gondoskodik arról, hogy ez a korábban hányattatott sorsú kutyalány olyan életet élhessen ezentúl, amit mindig is érdemelt volna.

MANA egy Mátészalkához közeli településről érkezett hozzánk. Helyi állatvédők kérték segítségünket a befogadásában, mivel Manát a "gazdái" rövid láncon, méltatlan körülmények között tartották, egy nyomorult háza sem volt, élelmet és vizet is csak egy állatbarát vitt neki időről időre. A csontsovány kutya szőre foltokban kihullott, bőrét sok helyen véresre rágta... Az állapotán nyilván az sem segített, hogy rendszeresen fialtatták. Segíteni akaró emberek összefogásának köszönhetően Mana kiszabadulhatott, és most már az etyeki menhelyen viseljük gondját.
Manáról hétről hétre látszódott a változás, a bánatos tekintete szerencsére már a múlté. Kijelenthetjük, hogy fizikailag és lelkileg is a felépülés útjára lépett. Legyengült állapota és bőrbetegsége a kezeléseknek hála nagyon pozitívan javul. Eddigi életének megpróbáltatásai után végre ő is kezdi elhinni, hogy innentől kezdve már biztonságban, nyugalomban és szeretetben van.
Mana 4 év körüli, végtelenül kedves és hálás kutya, csendes és békés teremtés. A nap nagy részében nagyon szívesen heverészik a kosarában, szereti a puha fekhelyeket, de imád velünk sétálni is jönni. Manáról elmondhatjuk, hogy egy csodálatos kutya, akinek olyan gazdit álmodtunk meg, aki megbecsüli őt, teljesértékű családtagként kezeli, és gondoskodik arról, hogy ez a korábban hányattatott sorsú kutyalány olyan életet élhessen ezentúl, amit mindig is érdemelt volna.

Örökbefogadásával kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken érdeklődhettek:

E-mail: etyekiallatvedoegyesulet@gmail.com
Telefon: +36-70-339-3856
Facebook: üzenetben

További információk: https://www.etyekimenhely.hu/kutyaink/mana/