Önkénteseket keresünk az etyeki menhelyre – GYERTEK!Szuper munka, mi imádjuk csinálni, de még mindig egy kicsit kevesen vagyunk. Nagy szükségünk lenne még két-három emberre, akik akár alkalmanként, akár rendszeresen tudnának segíteni állandó önkénteseinknek a kutyák napi ellátásában.

Szuper munka, mi imádjuk csinálni, de még mindig egy kicsit kevesen vagyunk. Nagy szükségünk lenne még két-három emberre, akik akár alkalmanként, akár rendszeresen tudnának segíteni állandó önkénteseinknek a kutyák napi ellátásában.

A napi munka magában foglalja a kennelek alapos kitakarítását, a kutyák sétáltatását, az etetést, valamint az udvar és a menhely környékének rendben tartását – és persze a kutyák szeretgetését is ;)

Átlagosan harminc kutya van a gondozásunkban, így kis menhelynek számítunk, ám a kis méret egyben nagy előnyt is jelent: ez a családias légkör nagyon jó hatással van a kutyákra is, hiszen időt tudunk szakítani arra, hogy mindegyikükkel foglalkozzunk egy kicsit, legyen az séta, játék, vagy csak egy kis babusgatás, ha éppen azt igénylik a leginkább. Bár eleve kellemes időtöltés a kutyákkal lenni, a munkánknak mégis az ad igazi értelmet, amikor a kutyáink gazdára találnak, így kimondhatatlan öröm számunkra, hogy havonta átlagosan tíz-tizenkét kutyánk kerül szerető családba.

Sok szeretettel várjuk mindazok jelentkezését, akik szívesen lennének részesei a menhely hétköznapjainak. Nem várjuk senkitől, hogy már az első alkalommal hosszú távú vállalásokat tegyen, a lényeg az, hogy gyertek bátran - és örömmel -, amikor időtök engedi. Mindössze annyit kérünk, hogy ha már egyeztettünk időpontot, legyetek pontosak és érkezzetek a megbeszéltek szerint. Ha bármilyen kérdésetek lenne, írjatok nekünk, nagyon szívesen válaszolunk!

A menhely Etyek-Botpusztán található, autóval könnyen megközelíthető, de a közelben távolsági busz is megáll. Ha bármilyen kérdésetek lenne, írjatok nekünk, nagyon szívesen válaszolunk! Megköszönjük, ha egy megosztással is segítetek nekünk minél többekhez eljuttatni ezt a felhívást.

Várjuk a jelentkezéseteket Messengeren, vagy e-mailben az etyekiallatvedoegyesulet@gmail.com címen.