FRICINEK még mindig gazdit keresünk - április végéig maradhat!Frici egy volt etyeki menhelyes védencünk, évek óta szerető családban élt boldog kutyaként. Egy sajnálatos életesemény miatt új családot kell találnunk neki a hónap végéig, hogy ne kelljen visszajönnie a menhelyre, egy kennelbe a rácsok mögé.


Frici egy volt etyeki menhelyes védencünk, aki már évek óta szerető családban élt boldog kutyaként. Egy rendkívül sajnálatos életesemény miatt Fricinek új családot kell találnunk a hónap végéig, hogy ne kelljen visszajönnie a menhelyre, hogy jelenlegi otthonából egy új családba költözhessen és ne egy kennelbe a rácsok mögé. Mert bármennyire is igyekszünk megadni minden tőlünk telhetőt a gondozásunkban lévő kutyusoknak, azért egy menhelyi környezet merőben más mint az otthon nyugalma. Nem szeretnénk ha Fricinek ezt át kellene élnie, hogy megviselje a lelkét!

Frici közép termetű, szép kiállású, okos és szófogadó kutyafiú, 7 éves lesz az idén. Barátságos más kutyákkal, eddig is egy másik kutyával élt együtt minden probléma nélkül. A cicákat sajnos nem kedveli. Gyerekeket nagyon szereti, az unokák kedvence volt... Érzékeny lelkű, bújós és pusziosztó. Kertben és lakásban is jól érzi magát. Minden oltása rendben van, ivartalanított.

Kérjük segítsetek egy nagyon jó kutyának egy nagyon jó új gazdit találni!

Érdeklődni Friciről az alábbi elérhetőségeken lehet:

E-mailben: etyekiallatvedoegyesulet@gmail.com
Facebookon: Messenger üzenetben

Köszönjük, ha megosztjátok!