Április 7-én ismét várunk Titeket sétáltatásra!Boldogabbak nem is lehetnénk: minden kutyánk teljesen egészséges! Így most vasárnap, április 7-én újra tudunk sétáltatókat fogadni. Várunk mindenkit szeretettel!

A héten nagy izgalommal vártunk egy vizsgálati eredményt, hogy végre minden kétséget kizáróan kimondhassuk: a kutyáink egészségesek, megbetegedésnek nyoma sincs, és hogy a hetekig tartó küzdelem után végre túlvagyunk a megpróbáltatásokon. Most már a kezünkben az eredmény, és boldogabbak nem is lehetnénk, mivel végre biztosan tudjuk, amit mi már legbelül éreztünk: minden kutyánk teljesen egészséges!!!
Azt már jó ideje láttuk, hogy virgoncak, jókedvűek, jó étvággyal esznek, a betegségnek semmilyen jelét nem mutatták, de a biztonság érdekében a kennelfogságot egészen idáig nem oldottuk fel, és ugyanúgy a legszigorúbb protokoll szerint végeztük a takarítást és a kutyák napi ellátását is, ahogy azt az elmúlt hetekben tettük. A kutyák a mai napon végre kijöhetnek a kenneljükből, és már az udvaron is élvezhetik ezt a csodaszép, tavaszi időt. Holnap még nem tudunk sétáltatókat fogadni, de jövő vasárnap - április 7-én - szeretettel várunk titeket ismét!