2022-es támogatói naptárunk már megvásárolható!2022-es asztali naptárunk megvásárlásával az etyeki kutyákat támogathatjátok.

Az 53 oldalas naptárba idén is a kedvenc képeinket válogattuk össze nektek, reméljük, hogy nektek is tetszeni fog! A naptár kiinduló ára 3200 Ft – a kiinduló ár azt jelenti, hogy ennyiért megvásárolhatjátok, de ha megtehetitek és szeretnétek ennél nagyobb összeggel támogatni a menhely működését, lehetőségetek van ennél magasabb összeget is ajánlani érte – kérjük, ezt jelezzétek nekünk vásárláskor. Bármilyen összeget is választotok, hálásan köszönjük, hogy megtiszteltek a bizalmatokkal!

December 5-ével kezdődően bármelyik vasárnap át tudjátok venni a naptárt a menhelyen – 10:00 és 12:00 óra között továbbra is várjuk a sétáltatókat, így ebben az idősávban biztosan kint vagyunk, de ha a hét másik napján jönnétek, kérjük, egyeztessetek velünk időpontot, hogy semmiképpen se kerüljük el egymást. Jelezzétek nekünk az etyekiallatvedoegyesulet@gmail.com címen vagy Messengeren, ha személyesen jönnétek el hozzánk, és a megbeszélt időpontban szeretettel várunk titeket!

Igény esetén postán is el tudjuk juttatni hozzátok a megrendelt naptárakat. Amennyiben ezt a lehetőséget választanátok, kérjük, írjatok nekünk a fenti elérhetőségek bármelyikén, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Köszönjük, ha ismerőseiteknek is figyelmébe ajánljátok naptárunkat - Karácsonyra is szép ajándék lehet!